Sms lån med betalningsanmärkning

Kanske undrar du om du kan ta ett sms lån med betalningsanmärkning, det vill säga om du tidigare har en eller flera betalningsanmärkning?

Kanske har du en eller flera betalningsanmärkningar och du behöver låna pengar snabbat och enkelt. Då kan du faktiskt använda ett sms lån.

Sms lån med betalningsanmärkning är ett bra alternativ även om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Det finns nämligen företag som erbjuder dig att låna pengar även om du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Oftast kan förtagen erbjuda dig att låna upp till 3000 kr när du har en betalningsanmärkning. Det kan hända att förtagen gör en extra kontroll på din ekonomiska situation innan du får ut dina pengar. Det brukar dock inte ta särskilt lång tid men räkna med att det tar lite längre tid än vanligt innan du får dina pengar på ditt konto.

Det är inte alla sms låneföretag som tillåter dig att låna pengar även om du har en betalningsanmärkning. De 3 bästa och smidigast alternativet som jag har hittat på nätet är www.viaconto.se, www.kredit365.se och www.expresskredit.se.

Du kan ta sms lån med betalningsanmärkning upp till 3000 kr

Vid ett sms lån med betalningsanmärkning gäller att lånebeloppen som du kan låna via sms är oftast 1000, 2000 eller 3000 kr.

Det gäller allstå när du har en betalningsanmärkning.

Har du ingen betalningsanmärkning kan du sms låna ända upp till 10000 kr eller ibland mer. Efter att du har tagit ett sms lån hos ett företag som du har valt och du har betalt tillbaka lånet utan problem och enligt företaget villkor i godtid eller i utsatt tid så har du möjlighet att ta ett nytt lån hos samma företag. Det nya lånet får du oftast beviljat enklare och du kan också få beviljat att låna ett högre belopp.

På lån nummer två så kan du låna ända upp till 5000 kr från samma bolag. Bolaget litar på dig att du har god ordning på din ekonomi trots att du har en betalningsanmärkning. Därför kan du låna mer andra gången. Det samma gäller naturligtvis tredje, fjärde och femte gången så länge du betalar tillbaka dina lån enligt villkoren.

Betalningsanmärkningar behöver allstå inte vara något problem för att få ett sms lån. Tvärt om är det ett bra alternativ om du snabbt och enkelt behöver pengar trots att du har en betalningsanmärkning.

Sms lån – ett alternativ när du har en eller flera betalningsanmärkningar

Som du säkert vet är det nästintill omöjligt att få ett vanligt lån om du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Din bank kommer inte att godkänna dig som låntagare.

Då har sms lån med betalningsanmärkning har varit räddningen för många.

Därför kan sms lån vara ett bra alternativ även om du inte behöver pengarna speciellt snabbt men du behöver i alla fall låna pengar och du har inte speciellt bråttom. Kom dock ihåg att sms lån bara är tillför att låna pengar en kort tid ofta så lånar du pengarna på max 30 dagar. Ibland upp till 60 och i sällsyntare fall ända upp till 90 dagar. Ju längre du lånar pengar ju dyrare blir det naturligtvis därför är det bra om du lånar pengar så kort tid som möjligt.

Då slipper du onödiga utgifter.

När du blir godkänd kan du låna upp till 5000 kr

Dock så kan du i första skedet max låna upp till 3000 kr och i andra skedet när du är registrerad och godkänd kund kan du låna ända upp till 5000 kr via ett sms lån även om du har betalningsanmärkningar. Det går allstå bra att ta ett sms lån med betalningsanmärkning även om din bank säger nej (om du använder dig av ett sms lån).

Sms lån utan registering hos uc

Registreras mitt lån hos UC när jag tar ett sms lån?

UC står som bekant för upplysningscentralen.

Hos upplysningscentralen registreras alla dina finansiella förehavanden, dina lån, dina skulder och dina betalningsanmärkningar.

När du vill ansöka om till exempel ett bolån eller en bankkredit så tar banken en upplysning på dig hos upplysningscentsalen. Man gör en så kallad ”UC”. Det betyder att man begär ett utdrag ur deras register på dina skulder och tillgångar. Det gör man för att kunna bedöma om du är kreditvärdig eller om du har några skelett i garderoben. Om man ser några konstigheter eller om du har skulder eller betalningsanmärkningar så blir du oftast inte beviljad något lån. Det kan naturligtvis vara ett problem.

Det behöver nödvändigtvis inte bara vara att du har skulder eller betalningsanmärkningar som kan vara ett problem.

Det kan också vara ett problem att du har tagit många lån. Det kan nämligen visa att du har en skakig ekonomi eller att du har svårt att hantera pengar.

Men det kanske inte betyder någonting.

Banken däremot vill alltid ta det säkra före det osäkra så om man ser att du har tagit massa korta och små lån så kanske man undrar varför. De kan be dig att förklara och kan du inte förklara så kommer du inte att få något lån på din bank. Därför kan det vara bra att tänka på att dina lån inte blir registrera hos UC.

Hur gör du för att dina lån inte ska bli registrerade hos UC?

Då vänder du dig till ett företag som hanterar sms lån. De flesta företag som ger dig pengar via sms lån registrerar nämligen inte sina transaktioner hos UC.

De behöver inte registrera sina transaktioner, allstå ditt lån, hos UC för att de är så små och de är snabblån. De är allstå under kost tid.

Det är dock inte alla sms låneföretag som inte registrerar din lånetransaktion hos UC. Kontrollera alltid villkoren om du vill vara helt säker på att ditt lån inte ska registreras hos UC.

Det snabbaste, bästa och enklaste sms lånet där du slipper UC som jag har hittat är hos www.vivus.se.

Så när du tar ditt sms lån så registreras det ingenting hos UC hos de flesta sms låneföretagen. Du kan vara helt säker på att ingenting registreras om du lånar små belopp och att du har kontrollerat villkoren. Om du lånar större belopp upp till 20 – 25 tusen kronor så kan det vara bra att dubbel kolla med kundtjänst för att se hur de hanterar denna typ av lån.

För att vara på säkra sidan ska du alltid först kontrollera med kundtjänst eller läsa på företaget hemsida hur just det företaget som du vänder dig till hanterar UC. Det allstå till den fördel att det oftast ingenting syns på din UC. Det är inte bara banken som kan begära att få titta på din UC.

Framtida arbetsgivare kan också ta en upplysning på dig för att se om du är lämplig att anställa. Det är naturligtvis inte säkert att bara för att du har tagit flera lån har en dålig ekonomi eller att du har något att dölja. Eller att du skulle vara en dålig person att anställa. Tyvärr så tar förtagen alltid det säkra före det osäkra. Därför är det bra för dig att undvika att ha speciellt många upplysningar på din UC.

Summa summarum, när du tar ett sms lån så registreras det allstå oftast inte hos upplysningscentralen. För att vara helt säker måste du dock dubbelkolla med kundtjänst hos det förtaget där du ska ta ditt lån.

www.smslån5000.net

Vad är ett sms lån – del 2/2

Innan du läser här börjar du med att läsa ”Vad är ett sms lån – del 1”.

Sms lån används ofta när man vill ha pengar snabbt, och då menar jag mycket snabbt.

Du kanske vill ha pengar samma dag. Eller kanske samma timme eller samma eftermiddag med du har inga egna pengar. Då passar ett sms lån perfekt.

Det är nämligen det andra som utmärker ett sms lån – du får dina pengar snabbt.

Vad är ett sms lån? – Du får dina pengar snabbt…

Hur snabbt kan du få dina pengar? Normalt sätt när du ansöker om ett sms lån så kan du få ditt lån beviljat på en timme. Beroende på vilken tid på dygnet det är och om det är vardag eller en helg.

När ditt lån har blivit beviljat så betalas dina pengar ut omedelbart. Det tar förstås en stund innan de dyker upp på ditt konto.

Olika banker tar olika tid på sig att föra över pengarna. Oftast så kan du få dina pengar redan samma dag om du ansöker om ditt lån före klockan ett. Har du ansökt för att få låna pengarna före klockan ett så kan du ofta ha dina pengar på ditt konto före klockan 17:00 på kvällen.

Har du inte fått dina pengar före 17:00 och du har ansökt efter 13:00 så får du alltid pengarna dagen efter. Så tillvida det inte är helg. Om du har extra bråttom så ska du se till att låna från ett företag som erbjuder dig sms lån och som använder samma bank som du har. Då kan du nämligen få dina pengar på bara en timme. Sms låneföretagen listar nästan alltid vilken bank de använder på sin hemsida. Står det inte på hemsidan kan du ringa kundtjänst och fråga.

Vad är ett sms lån? – Din kostnad är fast…

Det tredje som utmärker ett sms lån är att det är en fix kostnad. Du betalar allstå kanske 500 kr för att sms låna 5000 kr i 30 dagar. Kostnaden är naturligtvis olika mellan olika företag.

Lånar du 5000 i 30 dagar så kan kostnaden till exempel variera mellan 500 kr ända upp till 1400 kr. Det är en väsentlig skillnad. Därför är ditt viktigt att du alltid kontrollerar olika alternativ innan du tecknar ditt sms lån.

Varför heter sms lån sms lån? Ursprungligen hette sms lån just sms lån därför att man använde ett sms för att ansöka om sitt lån. Nu mera har begreppet blivit vidare och det är inte säkert att kommer att använda din telefon överhuvudtaget. Det kan lika väl vara så att du går direkt till företagets webbsida, skriver in dina uppgifter och får ditt lån beviljat på så sätt. Begreppet sms lån lever ändå kvar som en term för ett lån som ger dig pengar snabbt och ett lån som du har på korttid.

www.smslån5000.net

Vad är ett sms lån – del 1/2

Kanske undrar du exakt vad är ett sms lån? Förvirringen kring begreppet sms lån är stor.

Det finns otroligt många olika namn för samma sak. Det ursprungliga ordet sms lån har fått flera olika betydelser. Det finns flera andra namn på sms lån. Kanske har du hört talas om ett snabblån. Det är samma sak som ett sms lån. Kanske har du hört talas om ett mikrolån, det är också samma sak som ett sms lån.

När du läser tidningen, lyssnar på radio eller ser på tv så kan det hända att reportrarna pratar om sms lån fast de använder ett annat namn. De kanske säger mikrolån, webblån, telefonlån eller snabblån. Oavsätt vilket namn reportern använder så syftar de oftast på samma sak nämligen ett sms lån. I alla fall vad man i folkmun kallar ett sms lån.

Men vad är nu ett sms lån något? Begreppet sms lån har funnits i över 10 år i Sverige. Det syftar på att man tar ett lån med hjälp av sin telefon. Man använder helt enkelt sms för att ansöka om sitt lån och få sitt lån beviljat. Ett sms lån tar man oftast på kort tid.

Vad är ett sms lån? – Det är på kort tid…

Det första som utmärker ett sms lån är allstå att det är på kort tid. Det till skillnad mot om du till exempel tar ett lån på ditt hur, ett bolån, eller om du lånar till din bil, ett billån, då kanske du tar lånet på flera år. Eller 10 tals år till och med. Ett sms lån däremot är alltid på kort tid, du lånar alltså pengarna på en relativt kort tidsperiod. När du tar ett sms lån så är återbetalningstiden oftast 30 dagar. Så du allstå tillgång till pengarna i 30 dagar och efter 30 dagar så betalar du tillbaks lånet.

Det finns också möjlighet att låna pengarna lite längre. När man lånar på sms så kan man ibland låna upp till 60 dagar, kanske i ovanliga fall ända upp till 90 dagar. Det vanligaste är dock att man lånar på 30 dagar. I vissa fall så kanske man behöver pengarna ännu kortare tid än 30 dagar, då kan man i vissa fall låna i bara 15 dagar.  Tar du ett sms lån på en kortare dit så får du naturligtvis en lägre kostnad för lånet. Vilket naturligtvis är till din fördel. Du slipper att lägga ut pengar i onödan.

Nu kan du läsa vidare här Vad är ett sms lån – del 2” – klick här.

www.smslån5000.net