Sms lån med betalningsanmärkning

Kanske undrar du om du kan ta ett sms lån med betalningsanmärkning, det vill säga om du tidigare har en eller flera betalningsanmärkning?

Kanske har du en eller flera betalningsanmärkningar och du behöver låna pengar snabbat och enkelt. Då kan du faktiskt använda ett sms lån.

Sms lån med betalningsanmärkning är ett bra alternativ även om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Det finns nämligen företag som erbjuder dig att låna pengar även om du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Oftast kan förtagen erbjuda dig att låna upp till 3000 kr när du har en betalningsanmärkning. Det kan hända att förtagen gör en extra kontroll på din ekonomiska situation innan du får ut dina pengar. Det brukar dock inte ta särskilt lång tid men räkna med att det tar lite längre tid än vanligt innan du får dina pengar på ditt konto.

Det är inte alla sms låneföretag som tillåter dig att låna pengar även om du har en betalningsanmärkning. De 3 bästa och smidigast alternativet som jag har hittat på nätet är www.viaconto.se, www.kredit365.se och www.expresskredit.se.

Du kan ta sms lån med betalningsanmärkning upp till 3000 kr

Vid ett sms lån med betalningsanmärkning gäller att lånebeloppen som du kan låna via sms är oftast 1000, 2000 eller 3000 kr.

Det gäller allstå när du har en betalningsanmärkning.

Har du ingen betalningsanmärkning kan du sms låna ända upp till 10000 kr eller ibland mer. Efter att du har tagit ett sms lån hos ett företag som du har valt och du har betalt tillbaka lånet utan problem och enligt företaget villkor i godtid eller i utsatt tid så har du möjlighet att ta ett nytt lån hos samma företag. Det nya lånet får du oftast beviljat enklare och du kan också få beviljat att låna ett högre belopp.

På lån nummer två så kan du låna ända upp till 5000 kr från samma bolag. Bolaget litar på dig att du har god ordning på din ekonomi trots att du har en betalningsanmärkning. Därför kan du låna mer andra gången. Det samma gäller naturligtvis tredje, fjärde och femte gången så länge du betalar tillbaka dina lån enligt villkoren.

Betalningsanmärkningar behöver allstå inte vara något problem för att få ett sms lån. Tvärt om är det ett bra alternativ om du snabbt och enkelt behöver pengar trots att du har en betalningsanmärkning.

Sms lån – ett alternativ när du har en eller flera betalningsanmärkningar

Som du säkert vet är det nästintill omöjligt att få ett vanligt lån om du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Din bank kommer inte att godkänna dig som låntagare.

Då har sms lån med betalningsanmärkning har varit räddningen för många.

Därför kan sms lån vara ett bra alternativ även om du inte behöver pengarna speciellt snabbt men du behöver i alla fall låna pengar och du har inte speciellt bråttom. Kom dock ihåg att sms lån bara är tillför att låna pengar en kort tid ofta så lånar du pengarna på max 30 dagar. Ibland upp till 60 och i sällsyntare fall ända upp till 90 dagar. Ju längre du lånar pengar ju dyrare blir det naturligtvis därför är det bra om du lånar pengar så kort tid som möjligt.

Då slipper du onödiga utgifter.

När du blir godkänd kan du låna upp till 5000 kr

Dock så kan du i första skedet max låna upp till 3000 kr och i andra skedet när du är registrerad och godkänd kund kan du låna ända upp till 5000 kr via ett sms lån även om du har betalningsanmärkningar. Det går allstå bra att ta ett sms lån med betalningsanmärkning även om din bank säger nej (om du använder dig av ett sms lån).