Sms lån utan registering hos uc

Registreras mitt lån hos UC när jag tar ett sms lån?

UC står som bekant för upplysningscentralen.

Hos upplysningscentralen registreras alla dina finansiella förehavanden, dina lån, dina skulder och dina betalningsanmärkningar.

När du vill ansöka om till exempel ett bolån eller en bankkredit så tar banken en upplysning på dig hos upplysningscentsalen. Man gör en så kallad ”UC”. Det betyder att man begär ett utdrag ur deras register på dina skulder och tillgångar. Det gör man för att kunna bedöma om du är kreditvärdig eller om du har några skelett i garderoben. Om man ser några konstigheter eller om du har skulder eller betalningsanmärkningar så blir du oftast inte beviljad något lån. Det kan naturligtvis vara ett problem.

Det behöver nödvändigtvis inte bara vara att du har skulder eller betalningsanmärkningar som kan vara ett problem.

Det kan också vara ett problem att du har tagit många lån. Det kan nämligen visa att du har en skakig ekonomi eller att du har svårt att hantera pengar.

Men det kanske inte betyder någonting.

Banken däremot vill alltid ta det säkra före det osäkra så om man ser att du har tagit massa korta och små lån så kanske man undrar varför. De kan be dig att förklara och kan du inte förklara så kommer du inte att få något lån på din bank. Därför kan det vara bra att tänka på att dina lån inte blir registrera hos UC.

Hur gör du för att dina lån inte ska bli registrerade hos UC?

Då vänder du dig till ett företag som hanterar sms lån. De flesta företag som ger dig pengar via sms lån registrerar nämligen inte sina transaktioner hos UC.

De behöver inte registrera sina transaktioner, allstå ditt lån, hos UC för att de är så små och de är snabblån. De är allstå under kost tid.

Det är dock inte alla sms låneföretag som inte registrerar din lånetransaktion hos UC. Kontrollera alltid villkoren om du vill vara helt säker på att ditt lån inte ska registreras hos UC.

Det snabbaste, bästa och enklaste sms lånet där du slipper UC som jag har hittat är hos www.vivus.se.

Så när du tar ditt sms lån så registreras det ingenting hos UC hos de flesta sms låneföretagen. Du kan vara helt säker på att ingenting registreras om du lånar små belopp och att du har kontrollerat villkoren. Om du lånar större belopp upp till 20 – 25 tusen kronor så kan det vara bra att dubbel kolla med kundtjänst för att se hur de hanterar denna typ av lån.

För att vara på säkra sidan ska du alltid först kontrollera med kundtjänst eller läsa på företaget hemsida hur just det företaget som du vänder dig till hanterar UC. Det allstå till den fördel att det oftast ingenting syns på din UC. Det är inte bara banken som kan begära att få titta på din UC.

Framtida arbetsgivare kan också ta en upplysning på dig för att se om du är lämplig att anställa. Det är naturligtvis inte säkert att bara för att du har tagit flera lån har en dålig ekonomi eller att du har något att dölja. Eller att du skulle vara en dålig person att anställa. Tyvärr så tar förtagen alltid det säkra före det osäkra. Därför är det bra för dig att undvika att ha speciellt många upplysningar på din UC.

Summa summarum, när du tar ett sms lån så registreras det allstå oftast inte hos upplysningscentralen. För att vara helt säker måste du dock dubbelkolla med kundtjänst hos det förtaget där du ska ta ditt lån.

www.smslån5000.net